Emma Thompson, în negocieri pentru a juca în filmul 'Cruella' alături de Emma Stone

Actriţa britanică Emma Thompson negociază pentru a se alătura distribuţiei filmului produs de Disney 'Cruella', în care Emma Stone va interpreta maleficul personaj din '101 Dalmaţieni' (1961), potrivit revistei de specialitate Variety citată de EFE. 

Regizorul australian Craig Gillespie ('I, Tonya', 2017) va realiza acest nou lungmetraj care se prevede să fie lansat în cinematografe la 23 decembrie 2020.

Emma Stone, laureată cu Oscar pentru 'La La Land' (2016) şi una dintre starurile hollywoodiene ale momentului, va prelua astfel ştafeta de la Glenn Close, care a interpretat-o pentru prima oară în carne şi oase pe Cruella de Vil. Glenn Close a interpretat-o pe Cruella de Vil în filele '101 Dalmatians' (1996) şi '102 Dalmatians' (2000). Deocamdată nu se ştie ce rol va juca Emma Thompson în 'Cruella' şi dacă negocierile cu actriţa britanică vor ajunge la bun sfârşit.

Câştigătoare a două premii Oscar pentru 'Howards End' (1992) şi 'Sense and Sensibility' (1995), Emma Thompson va prezenta în iunie 'Late Night', alături de Mindy Kaling, un film bine primit la Festivalul Sundance; şi 'Men in Black: International', noul episod al acestei saga science-fiction şi comedie alături de Chris Hemsworth şi Tessa Thompson.

'Cruella' face parte din strategia studioului Disney de a reinterpreta filme de animaţie cu personaje reale şi noi tehnici digitale. Astfel, studioul a avut rezultate bune şi încasări cu filmele 'The Jungle Book' (2016) şi 'Beauty and The Beast' (2017). Zilele acestea se prevede lansarea pe ecrane a lungmetrajului 'Dumbo', cu Tim Burton ca regizor; peste o săptămâni va urma 'Aladdin', în regia lui Guy Ritchie, iar pe 24 iulie va fi rândul filmului 'The Lion King', cu Jon Favreau ca realizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel