Emilia Șercan, acuzată de PNL că are afinități PSD

Profesoara Emilia Șercan a fost acuzată de către PNL că are afinități PSD.

”Ieri după-amiază am scris despre marea reformă morală a PNL începută prin numirea lui Cristian Vasile Petcu în funcția de secretar general al Institutului Cultural Român, deși are un titlu de doctor retras în urma unui verdict oficial de plagiat.


O persoană care a văzut postarea mea, Ileana Popa Dumitrache, a trimis pe Messenger pe pagina oficiala de Facebook a Partidul Naţional Liberal următorul mesaj, referitor la conținutul postării mele, la ora 16,20: "Bună ziua! E adevărată știrea? Vreau să știu dacă vă mai votez, în cazul în care e adevărat nu vă mai dau votul, eu vreau o schimbare reală, nu înlocuirea unor proști cu alții. Vreau elita!", iar în continuarea mesajului său le trimite conținutul postării mele.


La ora 20,57, cum se poate vedea și în poze, primește următorul răspuns de la PNL: "Emilia Șercan are afinități PSD". Când femeia se arată revoltată de răspunsul primit și le spune că va distribui mesajul ca să vadă și alți alegători "de ce sunt în stare", omul care a scris că am "afinități PSD" îi trimite un pasaj dintr-un articol publicat de Hotnews și îi mai răspunde: "Stimată doamnă, ăștia încă fac diverse mizerii pe la spate. La un moment dat le vine rândul tuturor".


În loc să explice numirea lui Petcu unei persoane care se arată revoltată și care cere o explicație, Partidul Naţional Liberal mă atacă pe mine cu cel mai ridicol argument de pe fața pământului. "Afinități PSD", pe bune?


Ionel Danca, în calitatea ta de purtător de cuvânt al PNL, îți cer public să îmi spui (1) cine este persoana care a scris mesajul pe care îl regăsești integral în pozele de mai jos, (2) cine din conducerea PNL l-a autorizat și (3) cine din conducerea PNL este responsabil de comunicarea pe Facebook?


CC: Ludovic Orban


PS1. În altă ordine de idei, îmi va face mare plăcere să arăt public, cât mai curând, "afinitățile mele PSD". Urmăriți haștagul #afinitatiPSD


PS2. Partidul Naţional Liberal, mulțumesc că mi-ai adus aminte de un slogan din perioada de glorie a USL. #aceeașimizerie”, a scris Emilia Șercan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel