Emilia Șercan-Eugenia Vodă, critici membru CNA

Scene incredibile în emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1. Jurnalista Emilia Șercan a plecat din timpul emisiunii după o întrebare a moderatoarei. Un membru CNA a reacționat pe Facebook.

”Oricât ai fi de profesionist în televiziune, când un invitat are o cădere, nu profiți de ea. Cu atât mai puțin când e vorba despre un coleg de breaslă, pe care l-ai invitat în semn de respect pentru munca lui. A profita de slăbiciunea unui om nu înseamnă că ești profesionist, ci profund lipsit de caracter. Când se întâmplă asta într-o emisiune în direct, poți întrerupe cu publicitate. Când se întâmplă într-o emisiune înregistrată, poți să reiei înregistrarea sau să renunți la ea. Altfel nu ești decât o hienă, nu un profesionist.

O cunosc de mult pe Emilia Șercan și țin la ea, mai ales pentru eleganța cu care atacă personajele ce se cred intangibile. Presa de școală veche! Ceea ce i s-a pregătit în emisiunea TVR nu cred că e întâmplător. Și nici profesionist.”, a scris Narcisa Iorga, membru CNA pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel