Emil Hurezeanu, stenograme Hrebenciuc-Șova. Hrebenciuc spunea şi chelnerului de la restaurant boss

Emil Hurezeanu a comentat, pentru Digi 24, în legătură cu apelativul "boss" folosit de Viorel Hrebenciuc în discuția cu Dan Șova, după cum reiese din stenogramele DNA.

Jurnalistul Emil Hurezeanu consideră că Viorel Hrebenciuc "este un Richelieu al acestor vremuri, un mandarin prin excelenţă, care le spune interlocutorilor „boss", el însuși fiind unul dintre "boșii reali ai seraiului post-comunist".

Despre faptul că fostul vicepreşedinte al Camerei Deputaților i se adresează lui Dan Șova cu apelativul „boss" (șef – n.r.), Emil Hurezeanu a spus, în emisiunea Jurnalul de seară de la Digi 24 că „domnul Hrebenciuc spunea şi chelnerului de la restaurant, care-i aducea o cafea, boss. Domnul Hrebenciuc are o generozitate în a-i desemna pe ceilalți cu apelativul pe care și l-ar fi dorit, și-l dorește în momentele secrete, doar pentru el însuşi, ieşită din comun".

Potrivit stenogramelor DNA, în planurile de a-l pune pe Dan Șova președinte la PSD, în "epoca post-Victor", Viorel Hrebenciuc i se adresează acestuia cu apelativul „boss".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel