Emil Boc îi răspunde lui Băsescu

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, luni, că rămâne prieten cu Traian Băsescu, dar că nu urmează sfatul pe care acesta i l-a dat, de a nu mai candida la primărie. 

'Prietenia rămâne, sfaturile nu', a spus Emil Boc, solicitat de jurnalişti să comenteze declaraţiile preşedintelui PMP, Traian Băsescu, care i-a cerut să lase locul unei persoane mai tinere în fruntea primăriei clujene.

Emil Boc şi-a depus luni candidatura, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că 'prietenul' său Emil Boc trebuie să predea ştafeta şi să lase postul de primar al municipiului Cluj-Napoca unei persoane mai bune decât el, mai tinere şi mai puţin rutinate, cu referire la candidatul PMP, Adrian Gurzău.

'O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic şi un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Aşa că, la toţi ne vine rândul să predăm ştafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ştafeta unuia şi mai bun decât tine. Şi, cu siguranţă, mult mai entuziast', a spus Traian Băsescu, sâmbătă, în faţa câtorva sute de participanţi la lansarea candidaţilor PMP în judeţul Cluj.

Traian Băsescu a mai spus că intrăm cu toţii în rutină la un moment dat şi că acum Clujul are nevoie de un altfel de primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel