Elon Musk a anunțat că a cumpărat Twitter pentru a „ajuta omenirea”

Elon Musk susține că va cumpăra Twitter pentru a „ajuta omenirea”, în timp ce și-a stabilit obiectivele pentru preluarea platformei de socializare.

Într-un tweet, Elon Musk a spus că nu a cumpărat firma „pentru a câștiga mai mulți bani, ci pentru a încerca să ajut omenirea, pe care o iubesc”. Acesta are termen până vineri să finalizeze o preluare a Twitter de 44 de miliarde de dolari (38 de miliarde de lire sterline).

Pe tweet-ul adresat agenților de publicitate Twitter se afirmă că acesta a „achiziționat” firma. Cu toate acestea, nu a existat nicio confirmare oficială că afacerea a fost finalizată.

La începutul acestei săptămâni, Elon Musk a publicat un videoclip cu el însuși intrând în sediul Twitter purtând o chiuvetă, stârnind speculații cu privire la obiectivele sale pentru companie.

În limbajul de afaceri, un astfel de mesaj poate însemna luarea unor măsuri radicale în cadrul unei companiei, deși nu este clar dacă acesta a fost mesajul lui Musk. El și-a actualizat, de asemenea, biografia de pe Twitter pentru a citi „Chief Twit”.

În ultimul său tweet, Musk și-a prezentat câteva dintre obiectivele sale pentru companie, spunând că Twitter trebuie să fie „cald și primitor pentru toți”, conform BBC.

Optimismul lui Musk! Tesla ar fi rezistentă la o viitoare recesiune, dar nu imună

Elon Musk vede o pantă abruptă ce ar putea duce la o recesiune în China și Europa și spune că Rezerva Federală din SUA crește ratele dobânzilor cu mult prea mult. Dar când a fost întrebat dacă companiile sale ar face față unei ierni financiare, Musk a devenit mai optimist, deși cu ceva rezerve. Conform rapoartelor Tesla, veniturile din al treilea trimestru indică miercuri cum se va descurca compania producătoare de mașini electrice într-o potențială recesiune.

„Ca să fiu sincer, suntem foarte puternici”, a spus Musk ca răspuns la întrebarea unui analist. „Nu ne reducem producția într-un mod semnificativ, fie recesiune sau nu.”

Tesla a raportat câștiguri ajustate de 1,05 dolari pe acțiune, depășind estimările analiștilor de 99 de cenți pe acțiune. Acțiunile au scăzut cu 5% în tranzacționarea extinsă, deoarece veniturile au ajuns la 21,45 miliarde dolari, înșelând așteptările analiștilor de 21,96 miliarde dolari. Compania a pierdut 45% din valoare anul acesta. Musk a criticat Rezerva Federală, care și-a ridicat rata dobânzii de referință pentru a încerca să reducă inflația în creștere (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel