Elevii din Spania s-au îmbrăcat cu fuste și anunță revoluția pentru că unui băiat i s-a atras atenția să nu poarte fustă la școală

Elevii din Spania s-au mobilizat în cadrul unei mișcări denumite "toți în fuste" în semn de solidaritate pentru un elev care nu a fost primit la școală pentru ca ar fi venit într-o fustă prea scurtă la școală.  

La sfârșitul lunii trecute, un băiat din Bilbao s-a îmbrăcat cu o fustă și s-a dus la școală. 

Mikel Gomez a povestit ulterior că a fost batjocorit de unii elevi, iar la un moment dat un profesor i-a spus că ar fi cazul să consulte un psiholog. Acesta și-a expus povestea pe Tik-Tok care a generat un val uriaș de simpatie și de susținere printre elevii din Spania. 

În acest moment, conturile de socializare din Spania sunt acaparate de elevi care s-au îmbrăcat în fuste. Fie că este vorba despre clipuri video sau doar fotografii, mii de elevi au postat imagini cu ei îmbrăcați în fuste. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Els nostres alumnes en resposta a una notícia que han vist per les xarxes, on es feia bullying a un nen per dur falda a l’escola, avui han convidat a tot l’alumnat i professorat a emprar falda.

O postare distribuită de Ies Son Ferrer (@iessonferrer) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel