Elevii din mediul rural, cu medii peste 9 la admiterea  de la liceu, premiaţi de către Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi

Costel Fotea: Cei 153 de elevi sunt absolvenţi ai şcolilor din 42 de comune din judeţul Galaţi
Costel Fotea: Cei 153 de elevi sunt absolvenţi ai şcolilor din 42 de comune din judeţul Galaţi

Fiecare dintre cei 153 de elevi au primit  câte 1.500 de lei, dar şi cadouri pregătite de CJ Galaţi, informează instituția.

'Continuăm şi anul acesta frumoasa tradiţie de a premia cei mai buni elevi care au absolvit cu brio o şcoală din mediul rural şi care au intrat la liceu cu medii peste 9. Sunt copii deosebiţi, inteligenţi şi foarte talentaţi, care au muncit foarte mult, au învăţat foarte bine şi au reuşit să intre la cele mai bune licee.

Aceşti copii sunt adevărate exemple de urmat şi-i felicit din toată inima pentru rezultatele pe care le-au obţinut. Lor trebuie să le fim mereu alături, să-i sprijinim şi să-i încurajăm pe drumul performanţei. Le urez mult succes la liceu şi în tot ceea ce vor face.

De asemenea, pentru că ştiu câte emoţii are un părinte când este vorba despre copilul lui, vreau să le mulţumesc şi părinţilor, care sunt cu siguranţă foarte mândri de copiii lor. Nu în ultimul rând, le mulţumesc dascălilor pentru cunoştinţele pe care le-au oferit acestor minunaţi copii', a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.

Cei 153 de elevi sunt absolvenţi ai şcolilor din 42 de comune din judeţul Galaţi, iar anul acesta, doi elevi, care au absolvit şcolile din Fântânele şi din Corod, au intrat la liceu cu media 10, unul la Colegiul Naţional 'Costache Negri' şi celălalt la Colegiul Naţional 'Vasile Alecsandri'.

Totodată, CJ Galaţi a decis continuarea programului de burse sociale pentru elevii care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ special. Astfel, 395 de elevi vor primi un ajutor financiar de 200 de lei în fiecare lună, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel