Elena Udrea în Parlament. Emil Hurezeanu: Un deget acuzator împotriva sistemului penitenciar

Emil Hurezeanu este de părere că "parlamentarii, din motive necunoscute, sunt mai sensibili decât alte categorii profesionale”, oferind un punct de vedere asupra rezultatului mai strâns al votului dat luni în Parlament pentru încuviințarea arestării preventive a Elenei Udrea.

„Descrierea naturalistă a peisajului carceral a fost impresionantă ca atare. Probabil parlamentarii, din motive necunoscute, sunt mai sensibili decât alte categorii profesionale. Sau chiar genuri umane. E pentru prima oară când cineva, în cuvinte puține și pline de sens, descrie ce se întâmplă într-o astfel de situație. Trebuia să fie un inculpat, trebuia să fie doamna Udrea. Insistența pe detalii, poate explicabile în absolut: există pericolul ca un inculpat de genul feminin să se poată strangula cu propriul sutien”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24.

Citește și: Elena Udrea, nou gest controversat în Parlament - FOTO -

„Dincolo de situația doamnei Udrea, personaj care a cristalizat foarte multe aversiuni, resentimente, invidie, care erau poate și un reflex al unei admirații, ceea ce a spus doamna Udrea e un deget acuzator împotriva sistemului penitenciar. De asemenea, e un developator al unui anumit sistem de umilire a cetățeanului în situații limită. Și în închisoare omul nu încetează să fie om”, a adăugat jurnalistul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel