Elena Udrea, acuzații de plagiat la adresa Monicăi Macovei

Liderul PMP, Elena Udrea, a oferit, în cadrul unui interviu acordat evz.ro, o replică extraordinar de acidă europarlamentarului Monica Macovei, după ce aceasta a afirmat că "macoveismul este băsismul fără Udrea".

Invitată să comenteze declaraţia Monicăi Macovei, potrivit căreia "macoveismul este băsismul fără Udrea", președintele PMP a declarat: "Nu exista nimic la doamna Macovei fără Elena Udrea. Monica Macovei are o obsesie pentru mine şi lucrul acesta a fost extrem de evident, mai ales în campania de la prezidenţiale unde, a intrat cu scopul de a lua din voturile care puteau veni la mine de la Traian Băsescu, a avut o singură ţintă în campanie - pe mine. Mi-a copiat acţiunile, ideile şi chiar şi sloganul. Nu m-aş mira să aud că are acasă o cameră plină cu fotografii cu mine, ori că practică voodoo înţepând cu andreaua păpuşi blonde...Aşa cum am spus mereu, eu sunt o persoană pozitivă, optimistă, fără frustrări, fără invidii... deci, mi-este greu să o înțeleg pe Monica Macovei", a mai spus Elena Udrea.

La recepția de la Palatul Cotroceni care a avut loc de Ziua Națională a României, președintele Traian Băsescu a afirmat, după ce Andreea Pora s-a declarat băsistă, că jurnalista este macoveistă, adăugând că e mai rău să fii macoveistă decât băsistă, fiind "forma prostească a băsismului".

Ulterior, Monica Macovei a replicat, la o emisiune TV că "macoveismul e băsismul fără Udrea".

Traian Băsescu-Andreea Pora, dialog halucinant la Cotroceni

Monica Macovei, răspuns-fulger pentru Traian Băsescu și Andreea Pora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel