Urmărește emisiunea live


Elena Lasconi vrea să aducă McDonald’s la Câmpulung

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, primarul Municipiului Câmpulung, vrea să aducă celebrul lanț de fast-food în oraș.

Cum primarul Elena Lasconi dorește ca orașul Câmpulung să devină cel mai verde din țară, și cum are proiecte de peste 100 milioane de euro pe bani europeni s-a gândit să aducă și McDonald’s pe plan local.

A luat în calcul și KFC dar aceștia ajung în orașe cu peste 50.000 de locuitori. Dar nimeni nu calculează că la Câmpulung ar fi 120.000 de locuitori plus cei din comunele arondate care își fac cumpărăturile din orașul de la poalele Mateiașului.

Vedem foarte bine cum supermarketurile sunt luate cu asalt și au cele mai mari vânzări din țară. Să sperăm că cei de la McDonald’s, pentru bucuria copiilor dar și a oamenilor mari vor veni în noul Mall care se construiește în cartierul Vișoi, scrie ziaruldinmuscel.

CITEȘTE ȘI   -  Cantitate mare de mercur la parterul unui bloc din Câmpulung. Elena Lasconi: E clar că va fi un dosar penal

Elena Lasconi, amenințată în ședința Consiliului Local: Vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpulung, din data de 11 februarie 2022, consilierul local Dorin Mirea, președintele Partidului Oamenilor Liberi din localitate, a amenințat-o pe Elena Lasconi, primarul orașului, scrie Evenimentul Muscelean: 

„Doamna primar, v-aș ruga să mă ascultați cu atenție. Nu am zis nimic până acum despre sportul în masă, sportul în școli și licee, competițiile sportive care înainte erau un lucru extraordinar. Vă rog frumos să-mi promiteți că, de la anul, să revigorăm Daciada care era acum 30-40 de ani. (...).

Dacă nu-mi promiteți și sper că promiteți, eu vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată. Vă rog frumos să țineți cont de propunerea mea“, a precizat Dorin Mirea. 

Elena Lasoni a a răspuns: „Domnule Mirea, sunt uimită! Mi se pare că v-ați trezit din somn acum!“

Dorin Mirea: „Bine că n-am tras pe nas ceva.“

Elena Lasoni a a răspuns: „Este irelevant cât vă place dumneavoastră sportul cât timp la mine faptele vorbesc (...)“ (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel