Elena Lasconi, amenințată în ședința Consiliului Local: Vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Elena Lasconi a fost amenințată în ședința Consiliului Local al Primăriei Câmpulung.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpulung, din data de 11 februarie 2022, consilierul local Dorin Mirea, președintele Partidului Oamenilor Liberi din localitate, a amenințat-o pe Elena Lasconi, primarul orașului, scrie Evenimentul Muscelean: 

„Doamna primar, v-aș ruga să mă ascultați cu atenție. Nu am zis nimic până acum despre sportul în masă, sportul în școli și licee, competițiile sportive care înainte erau un lucru extraordinar. Vă rog frumos să-mi promiteți că, de la anul, să revigorăm Daciada care era acum 30-40 de ani. (...).

Dacă nu-mi promiteți și sper că promiteți, eu vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată. Vă rog frumos să țineți cont de propunerea mea“, a precizat Dorin Mirea. 

Elena Lasoni a a răspuns: „Domnule Mirea, sunt uimită! Mi se pare că v-ați trezit din somn acum!“

Dorin Mirea: „Bine că n-am tras pe nas ceva.“

Elena Lasoni a a răspuns: „Este irelevant cât vă place dumneavoastră sportul cât timp la mine faptele vorbesc (...).“

Elena Lasconi: Pentru mine, Consiliul Județean nu există. Când îi văd cum se bat cu pumnul în piept

Elena Lasconi, primarul Municipiului Câmpulung, se arată deranjată de interesul pe care Consiliul Județean Argeș îl are față de orașul pe care îl conduce.

Elena Lasconi, primarul Municipiului Câmpulung Muscel, a declarat că este dezamăgită de faptul că CJ Argeș nu alocă finanțare suficientă în vederea susținerii calendarului investițional al orașului pe care îl conduce: 

„Pentru mine, Consiliul Județean (Argeș) nu există. CJ-ul nu a ajutat Câmpulungul în ultimii șase ani cu mai nimic. Și anul acesta o să avem zero lei alocați. Anul trecut, la fel. Probabil, este și o chestiune politică. Nu probabil, sigur este. Și când îi văd că fac acele conferințe de presă și se bat cu pumnul în piept că ei vor binele... . Ei nu vor binele nimănui în afară de binele lor. Nu vor niciun bine, credeți-mă pe cuvânt!“, a precizat Elena Lasconi.

„Consiliul Județean nu există. Practic, nu mă bazez pe nimic de la stat. Taxele și impozitele plătite de câmpulungeni nu cred că ajung ca să se desfășoare o activitate normală în Primărie. Mă bazez 100%, și acesta este focusul meu, pe fondurile europene. Sper ca oamenii să înțeleagă. S-ar putea ca rezultatele să nu se vadă toate în acest mandat, dar multe proiecte vor fi începute. Foarte multe! Sunt lucruri care nu depind de mine. Când îți analizează cineva dosarul ... sunt lucruri care nu depind de mine și asta e frustrant. Dar eu sper să înțeleagă (n.r. oamenii), pentru că eu doar pe asta mă bazez. În rest, pe nimic!“, a mai spus Elena Lasconi, potrivit evenimentulmuscelean (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel