Cantitate mare de mercur la parterul unui bloc din Câmpulung. Elena Lasconi: E clar că va fi un dosar penal

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

La parterul unui bloc din Câmpulung, județul Argeș, acolo unde primar este Elena Lasconi, au fost găsite mai multe recipiente cu mercur.

În cursul serii trecute, Elena Lasconi, primarul din Câmpulung, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu mai multe recipiente cu mercur aflate la parterul unui bloc:

„Mercur la parterul unui bloc din Câmpulung

Două recipiente cu mercur(de aprox 1 litru fiecare), cea mai puternică otravă, au fost găsite în fosta uscătorie a blocului D28. Un vecin a văzut câteva pete pe jos. Și-a dat seama că e mercur. Într-un sac mai sunt recipientele pline. Câmpulungeanul a sunat la 112.

A ajuns Garda de Mediu și echipajul special al ISU Argeș (Nuclear, Bacteriologic, Chimic, Radiologic). Așteptăm echipa de la Arme, Explozibili și substanțe periculoase de la IPJ

Argeș. Zona a fost securizată de către Politia națională, Jandarmerie și Poliția Locală.

Urmează să ridice mercurul și apoi ancheta care va stabili vinovatul.

E clar că va fi un dosar penal.“, a scris primarul Elena Lasconi.

Conform informațiilor de la fața locului, un locatar a observat mai multe pete de mercur și a crezut inițial că este vorba de vopsea. Într-un final, acesta și-a dat seama despre ce este vorba și a anunțat autoritățile. A fost deschisă o cnhetă privind proveniența respectivelor recipiente.

Elena Lasconi, amenințată în ședința Consiliului Local: Vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpulung, din data de 11 februarie 2022, consilierul local Dorin Mirea, președintele Partidului Oamenilor Liberi din localitate, a amenințat-o pe Elena Lasconi, primarul orașului, scrie Evenimentul Muscelean: 

„Doamna primar, v-aș ruga să mă ascultați cu atenție. Nu am zis nimic până acum despre sportul în masă, sportul în școli și licee, competițiile sportive care înainte erau un lucru extraordinar. Vă rog frumos să-mi promiteți că, de la anul, să revigorăm Daciada care era acum 30-40 de ani. (...).

Dacă nu-mi promiteți și sper că promiteți, eu vă promit că, la anul, îmi fac ziar și vă toc de nu mai puteți. Nu mai ieșiți primar niciodată. Vă rog frumos să țineți cont de propunerea mea“, a precizat Dorin Mirea. 

Elena Lasoni a a răspuns: „Domnule Mirea, sunt uimită! Mi se pare că v-ați trezit din somn acum!“ (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI    -    Orașul din România unde prețul la combustibil e mai ieftin. „Turism de benzinărie“ în weekend

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel