Elena Băsescu, divorț la nivel înalt: "Așa a fost semnat contractul"

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au încheiat un mandat. Mezina președintelui s-a căsătorit în septembrie 2012, iar după patru ani, a divorțat.

Jurnalistul Radu Buzăianu a comentat acest subiect la Antena 3.

"Eu nu am informații noi despre acest subiect, dar mă așteptam ca domnul Traian Băsescu să vină cu informații noi, de fapt, cu un tip de analiză pentru că am văzut că are această nouă postură - de analist. Este un subiect politic pentru că Elena Băsescu este un politician. Să ne aducem aminte că are acest statut câștigat. Ceea ce mi se pare mie interesant este data de 1 septembrie, un prag pe care trebuie să-l treacă oamenii ăștia. S-au căsătorit pe 1 septembrie, copilul s-a născut tot pe 1 septembrie. Nu știu care-i logica pentru care toate lucrurile importante în familia Băsescu se întâmplă pe 1 septembrie. Poate așa a fost semnat contractul, poate a fost un mandat. (...) Până la urmă, dacă ne gândim istoric așa, cu oamenii din familia Băsescu nu poți să te înțelegi pe termen lung. Este o constatare cu care suntem oarecum datori. Și Ioana Băsescu a trecut prin tot felul de situații asemănătoare", a zis Radu Buzăianu.

[citeste si]

Ruptura între Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-a produs cu mai mult timp în urmă, dar ei au continuat să se afișeze împreună. Toată vara au fost filmați de paparazzi în valuri, se jucau cu copiii, păreau o familie fericită.

"Același lucru s-a întâmplat și cu relația poporului român cu Traian Băsescu. S-a produs o ruptură, dar a mai continuat relația o perioadă. Probabil că la fel s-a întâmplat și aici", a mai zis jurnalistul la News Magazine, emisiune realizată de Mihaela Bîrzilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel