Elena Băsescu a copiat discursul tatălui său pentru a ataca Olanda

eba
eba

Elena Băsescu, mezina președintelui,  într-o intervenție în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, a declarat că este ironică situația în care o încărcătură de țigări de contrabandă a staționat patru zile, fără a fi descoperită, în portul olandez Rotterdam, lucru care nu s-ar fi întâmplat în portul Constanța, potrivit Agerpres.

"Ca o ironie a sorții, o încărcătură de 40 milioane de țigări de contrabandă, în valoare de 15 milioane de euro, a staționat patru zile, fără a fi descoperită, în portul Rotterdam din Olanda, țară membră Schengen care se opune aderării României la spațiul Schengen, pe motive de corupție și fraudă. Acest lucru ar fi fost imposibil în portul Constanța", a spus Elena Băsescu.

Irlanda a realizat săptămâna trecută cea mai mare captură de țigări de contrabandă din Europa în acest an. Autoritățile portului Dublin au confiscat 38 de milioane de țigarete de contrabandă, cu o valoare pe piață estimată la 14,7 milioane de euro.

"Meritul acestei impresionante capturi, care a avut loc săptămâna trecută, revine autorităţilor irlandeze, pe care doresc să le felicit cu această ocazie", şi-a încheiat ea intervenţia.

Irlanda a realizat săptămâna trecută cea mai mare captură de ţigări de contrabandă din Europa în acest an. Autorităţile portului Dublin au confiscat 38 de milioane de ţigarete de contrabandă, cu o valoare pe piaţă estimată la 14,7 milioane de euro.

Cele patru containere cu ţigarete contrafăcute proveneau din Vietnam şi, în drumul spre Irlanda, au staţionat mai multe zile, fără a fi descoperite, în portul olandez Rotterdam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel