Urmărește emisiunea live


Șeful Jandarmeriei, declarații. Ionaș: Un mesaj pe care ar fi trebuit să îl aibă președintele

Declarațiile șefului Jandarmeriei Române au fost analizate de sociologul Vladimir Ionaș care susține că mesajul transmis ar fi trebuit să fie al președintelui. 

Sociologul Vladimir Ionaș este de părere că declarația de presă făcută de colonelul Gheorghe – Sebastian CUCOȘ, inspectorul general al Jandarmeriei Române, a fost "o mișcare bună" pentru a detensiona situația. 

"Ăsta e rolul lor"

"A fost un mesaj pe care ar fi trebuit să îl aibă președintele, din punctul meu de vedere, nu șeful Jandarmeriei. Din punctul meu de vedere, domnia sa a făcut o mișcare bună pentru că toată presiunea era asupra domniei sale și asupra instituției pe care o reprezintă, a ieșit și a încercat să îndemne la calm și să spună că, evident, cei care au greșit vor plăti, adică inclusiv colegii domniei sale, au fost cazuri în care au lovit oameni nevinovați și atunci vor plăti dacă procurorii vor putea dovedi acest lucru. Mi s-a părut că a fost o ieșire foarte bună. Când l-am văzut, mă gândeam când l-am văzut vorbind pe șeful Poliției Rutiere cu plăcuța de înmatriculare și chiar făceam o comparație că e o diferență uriașă. (...) Uitându-mă la firul evenimentelor pot să spun că până la urmă, pe fond, jandarmii au acționat așa cum ar fi acționat oriunde în lume. Ăsta este rolul lor" a declarat Vladimir Ionaș la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel