Șefa ArCuB, foc și pară pe managerul Teatrului Nottara. Ce anunț a făcut

Directoarea ArCuB, Mihaela Păun, a declarat luni că o va acţiona în justiţie pe Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara, ca urmare a atacurilor din presă la care a fost supusă în ultima perioadă.

"Marinela Ţepuş va avea cu mine un proces de calomnie, pentru că a spus tot felul de lucruri neadevărate, mi-a adresat tot felul de injurii, de la ceva de genul că sunt mai rea decât cutremurul din '77 sau mai ştiu eu ce alte tâmpenii", a spus Mihaela Păun, într-o conferinţă de presă organizată luni la Hanul Gabroveni din Capitală.

Ea a precizat că Marinela Ţepuş a anunţat mai întâi în presă că îşi doreşte sediul ArCuB din Batiştei şi doar după aceea a întreprins demersurile necesare pentru a muta Teatrul Nottara în acest spaţiu, ea cerând iniţial doar o parte din clădire, relatează Agerpres.

Mihaela Păun a povestit şi cum a ajuns fostul sediu al ArCuB să fie expertizat seismic, precizând că demersurile pentru un studiu de fezabilitate au fost demarate încă din luna august 2015, bugetul fiind stabilit încă din luna ianuarie a aceluiaşi an, iar rezultatele au fost trimise pe data de 29 decembrie.

De asemenea, directoarea ArCuB susţine că a declarat public că acest studiu este în derulare.

'Rezultatul acestui studiu, care a dus la toată această nebunie, la declanşarea întregului scandal, a venit pe data de 29, deci exact în ziua în care avea loc şedinţa de consiliu prin care trebuia trecut de la ArCuB la Teatrul Nottara acest spaţiu', a afirmat Mihaela Păun.

Mihaela Păun: Aceste scandaluri fac rău unui oraș

În opinia reprezentantei ArCuB, toată această situaţie influenţează direct munca pe care echipa sa o derulează pentru proiectul Bucureşti - Capitală Europeană a Culturii. 'În momentul ăsta noi suntem în monitorizare. Comisia Europeană ne monitorizează, aşteptăm în foarte scurt timp o echipă de afară care va veni să vadă rezultatele muncii noastre şi noi, în loc să ne ocupăm de asta, în loc să facem ceea ce trebuie făcut pentru Capitala Europeană, facem memorii, justificări, facem răspunsuri către presă. (...) Noi avem de dus Bucureştiul la titulatura de Capitală Europeană a Culturii, dar toate aceste scandaluri nu fac decât rău, fac rău unui oraş', a explicat Mihaela Păun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel