Educația, ping pong între Anisie și prefectul Capitalei. Decizia privind școlile, PASATĂ de oficiali: Nu mă întrebați pe mine!

Prefectul Capitalei - Monica Anisie
Prefectul Capitalei - Monica Anisie

Prefectul Capitalei a anunțat că nu este responsabilitatea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență ce se va întâmpla cu școlile din București.  

Întrebat ce se va întâmpla cu școlile din București după ce rata de infectare cu COVID-19 a depășit 3 la mia de locuitori, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a răspuns: ”Dacă vă uitați în Hotărârea de Guvern, nu este atributul Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, există un ordin comun al Ministerului Cercetării și Învățământului și Ministerului Sănătății. Cele două ministere vor decide, nu mă întrebați pe mine de acest aspect. (...) Repet, închiderea școlilor nu e atributul nostru, e atributul Ministerului Educației și Cercetării”.  

Nu de aceeași părere este și Monica Anisie. Anterior, la mai multe posturi de televiziune, ministrul Educației a afirmat: ”În funcție de existența transmiterii comunitare și numărul de focare existente în unitățile de învățământ, precum și alte criterii de risc, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență decide suspendarea temporară, pentru 14 zile, a activităților didactice din unitățile de învățământ”. 

Vezi și: Școlile din București, în SCENARIUL ROȘU? Anisie, ANUNȚ pentru ELEVI despre SUSPENDAREA cursurilor. Ce se întâmplă LUNI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel