Edi Iordănescu, declaraţii despre posibilitatea de a fi selecţioner. Se consideră sau nu pregătit?

Foto Facebook FCSB
Foto Facebook FCSB

Edward Iordănescu este încă pe lista FRF pentru postul de selecţioner, după ce Ladislau Boloni nu a dat un răspuns final. 

"O echipă națională, indiferent de numele ei, pentru un antrenor, poate să însemne oricând o oportunitate și automat și automat și în momentul potrivit. Eu vorbesc din punctul meu de vedere, nu știu cum se vede de la voi.

Dar eu consider că nu am ars etapele. Am luat-o din Liga a 3-a, Liga a 2-a, am avut și o experiență în străinătate, la CSKA Sofia, am participat la dezvoltarea și construirea unor echipe, cum au fost Pandurii, Astra sau Gaz Metan Mediaș, am intrat cu ele în play-off, mi-am îndeplinit și depășit obiectivele, am terminat și pe podium cu Pandurii.

După aia a venit și această oportunitate, cu CFR Cluj, să mă bat pentru trofee, am reușit, am câștigat o Supercupa, un campionat, a urmat FCSB, mi-am dorit să fie o experiență mai lungă, dar din păcate, nu a fost.

Am acumulat o experiență care mă ajută în echilibrul meu emoțional, în maturitate, în puterea mea de a lua deciziile corecte. Și pe mine nu m-ar speria o astfel de oportunitate.

Echipa are potențial, am încredere că, oricine ar fi, echipa poate face performanțe. Asta pot să vorbesc din punctul meu de vedere. De partea cealaltă, e vorba despre cei care decid, trebuie să luați răspunsurile de acolo", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport Special.

Iordănescu are o singură ofertă clară 

"Contează că au fost (n.r.: discuții), iar cu nea Mihai am fost în contact permanent în ultimii ani, pentru că, să fiu deschis, în trecutul mai îndepărtat, m-a contactat pentru naționala mai mică.

Eu eram sub contract, am vrut să îmi continui proiectul. Nu s-a materializat, dar am ținut legătura permanent, este un fost antrenor, are multă experiență. Am vorbit de cele mai multe ori alte subiecte decât naționala.

În ultimele luni, de când se caută selecționer, am avut discuții și despre asta. Am discutat și cu președintele FRF, dar au fost discuții generale, principiale, despre cum văd eu. Pentru mine, oferte concrete este ce am din zona Golfului acum, adică niște cifre, condiții, etc", a precizat Iordănescu.

CITEŞTE ŞI Ladislau Boloni s-ar fi înţeles cu FRF pentru a prelua naţionala - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel