Echipa României s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Fotbal al Agenţiilor de Plăţi

Echipa României s-a calificat în semifinalele Campionatului European de Fotbal al Agenţiilor de Plăţi alături de echipele Republicii Moldova, Bulgariei şi Poloniei, informează Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, printr-un comunicat remis marţi.

România va juca împotriva Bulgariei, iar Republica Moldova va întâlni Polonia în cele două semifinale programate a se desfăşura simultan miercuri, 15 mai, începând cu ora 10:00, la Baza sportivă a comunei Berceni. Echipele câştigătoare ale semifinalelor vor juca finala mare a Campionatului European de Fotbal al Agenţiilor de Plăţi, începând cu ora 12:00.

Finala mică va stabili echipa care se va clasa pe locul III în clasamentul final al competiţiei.  De asemenea, organizatorii competiţiei au invitat echipa Federaţiei Române de Fotbal (FRF) pentru a susţine un meci demonstrativ împreună cu selecţionata agenţiilor de plăţi din Europa, compusă din câte un reprezentant al fiecărei ţări participante.

Din echipa FRF vor face parte oficialii federaţiei şi ambasadorii fotbalului românesc, printre care Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, Ion Vlădoiu, Lucian Sânmărtean, precum şi deputatul Alexandru Stănescu, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor. Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale împreună cu Asociaţia Ceresport a organizat, în perioada 12 - 15 mai 2019, prima competiţie sportivă destinată funcţionarilor din agenţiile de plăţi de la nivel european, Campionatul European de Fotbal al Agenţiilor de Plăţi. În competiţie s-au înscris 8 echipe ale agenţiilor de plăţi din Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Lituania, Moldova şi România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel