Echipa FC Rapid este și online. Din nou pe fcrapid.ro

Echipa FC Rapid din Liga a III-a foloseşte începând de marţi www.fcrapid.ro ca site oficial.

Gruparea FC Rapid Bucureşti din Liga a III-a, care a achiziţionat în luna iulie mărcile, culorile şi trofeele clubului aflat în faliment, foloseşte începând de marţi www.fcrapid.ro ca site oficial.

Mihai Florea, lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA, societatea aflată în faliment, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că era normal să predea domeniul www.fcrapid.ro, folosit în trecut de gruparea giuleşteană, echipei care a achiziţionat marca. 'Acel domeniu, fcrapid.ro, era pe numele societăţii SC FC Rapid SA. Pe el nu se mai scrisese de mult nimic, era îngheţat practic din momentul intrării în faliment. Eu aveam username-ul şi parola şi le-am cedat celor de la clubul din Liga a III-a. Cedarea nu a făcut obiectul unei vânzări, pur şi simplu a trecut în posesia lor în momentul în care au achiziţionat marca, trofeele şi culorile. Societatea aflată în lichidare nu avea ce face cu acel site. Mă bucur că de azi îl folosesc, era normal, nu mai sunt Academia Rapid, oficial sunt FC Rapid Bucureşti', a spus Florea.

academiarapid.ro s-a închis

Echipa Rapid Bucureşti a evoluat în sezonul 2017-2018 al Ligii a IV-a sub denumirea de Academia Rapid. Clubul a folosit până acum ca site oficial domeniul www.academiarapid.ro, care de marţi a fost închis. Site-ul a fost mutat pe domeniul www.fcrapid.ro, dar încă nu a fost modificat în totalitate, astfel că la accesarea primei pagini apare mesajul 'Bun venit pe site-ul oficial Academia Rapid'.

De asemenea, nici link-urile către paginile oficiale de Facebook şi Instagram nu funcţionează. Mutarea site-ului oficial pe domeniul fcrapid.ro vine la doar câteva zile după ce Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat în şedinţa sa de vineri ca echipa Rapid să participe în competiţii de acum înainte sub denumirea de 'Fotbal Club Rapid' şi nu cu numele societăţii care o administrează, 'SC Fotbal Club R Bucureşti SA'.

Mărcile, culorile şi trofeele clubului, cumpărate

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti, antrenată de Constantin Schumacher, activează în sezonul 2018-2019 în Seria a a II-a a Ligii a III-a. La finalul sezonului 2017-2018, după obţinerea promovării în Liga a III-a, societatea care administrează formaţia giuleşteană, SC Fotbal Club R Bucureşti SA, a achiziţionat la licitaţie, în schimbul a 406.800 de euro plus TVA, mărcile, culorile şi trofeele clubului aflat în faliment, SC FC Rapid SA.

Gruparea de fotbal SC FC Rapid SA a intrat în procedură de insolvenţă în 7 decembrie 2012, iar la 13 iunie 2016 Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment şi dizolvarea societăţii. Suma totală a datoriilor clubului aflat în proprietatea omului de afaceri Valerii Moraru era de 17.754.712 lei, aproximativ 4 milioane de euro. Conform legii, lichidatorul trebuia să scoată la licitaţie pentru valorificare sigla, culorile şi mărcile FC Rapid. După declararea falimentului, echipa de fotbal FC Rapid a fost exclusă în vara anului 2016 din Liga I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel