Dustere noi pentru parcul auto al Ministerului de Interne

În prezența premierului Victor Ponta, Ministerul Afacerilor Interne a predat, miercuri, primele 100 de maşini Dacia Duster către Poliţie, Jandarmerie şi ISU. Acestea fac parte dintr-un lot de 450 de autoturisme achiziționate prin programul Rabla. 

Gabriel Oprea, ministrul de  Interne, a anunţa, la ceremonia de predare a celor 100 de maşini, că preţul unui autoturism a fost de 11.100 de euro, fără TVA, iar acestea au fost cumpărate prin licitatie publică deschisă. El a precizat că, prin folosirea tichetelor valorice din cadrul programului Rabla, la achiziţionarea celor 450 de maşini, MAI a economisit aproape trei milioane de lei.

"Pe lângă cele 450 de autoturisme care vor intra zilele acestea în dotarea MAI, mai avem în derulare o procedură de achiziție, din veniturile proprii ale Ministerului Afacerilor Interne, prin licitație deschisă, pentru alte aproximativ 2.800 de autovehicule. Procedura, care are alocată suma de aproximativ 30 de milioane de euro, se va finaliza până la sfârșitul acestui an", a declarat Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a mai declarat că s-au fost făcute demersuri ca, începând din ianuarie 2015, să fie lansate procedurile de achiziție pentru încă aproximativ 1.900 de autoturisme, pentru care este prevăzută suma de aproximativ 20 de milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel