Dumitru Dragomir, reacţie dură după ce Sorescu a fost dezbrăcat de fani: Ăia nu sunt suporteri

Captura Video
Captura Video

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a criticat dur pe fanii dinamovişti care l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu. 

„Niște dementi, ăia nu sunt suporteri, ăia sunt demenți. Sorescu e cel mai bun fotbalist al lui Dinamo, nu merită. Ei au făcut cum au făcut rapidiștii cu Copos, când s-au dus cu colivă. Copos mai era și acum. Și-a bătut joc de el.

Sunt frustrați de-ăștia că nu ai ce să le faci. Eu am avut de a face cu ei o viață. Pe mine mă înjurau 55.000 de oameni. Mă duceam în mijlocul lor, o lăsau mai moale. Apoi făceau poze cu mine”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Sorescu, primele declaraţii 

Suporterii dinamovişti le-au cerut explicaţii jucătorilor după înfrângere. Deian Sorescu a mers la marginea terenului, iar suporterii l-au dezbrăcat de tricou şi i l-au aruncat pe gazon, spunându-i că nu îl merită. Sorescu nu a reacționat în niciun fel, după care s-a dus să-și ia tricoul aruncat pe gazon. Fotbalistul a îmbrăcat tricoul după care s-a îndepărat de ”zona minată”.

 ”M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar, nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”, este tot ce a putut spune Sorescu despre momentul în care a fost umilit de fani.

Rednic şi-a făcut praf jucătorii 

"Se repetă greșeala din meciul cu Târgoviște. Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluții. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine știe ce ocazii.

Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare, și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.

Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic, conform Digisport.

Lider în clasament este CFR Cluj, formația antrenată de Dan Petrescu, care are 54 de puncte (19 jocuri). Pe poziţia a doua se află FCSB, condusă de Toni Petrea, – 46 de puncte, iar pe 3 este FC Voluntari – 34 de puncte. CS Mioveni ocupă locul 11, cu 20 de puncte, în timp ce Dinamo, cu Mircea Rednic, este pe 15, cu 12 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel