Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, SENTINȚĂ în dosarul dezafilierii Craiovei

Sandu-Mititelu-Dragomir-ora-de-dolj
Sandu-Mititelu-Dragomir-ora-de-dolj

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir ar putea afla astazi sentinţa în dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova.

Astăzi se judecă ultimul termen în dosarul în care fostul sef al Federaţiei Române de Fotbal şi cel al Ligii Profesioniste au fost acuzaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă, informează Antena 3.

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Procurorii DNA cer pedeapsă maximă pentru cei doi inculpati, respectiv 14 ani de închisoare.

La data de 20 iulie 2011, la o ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal s-a hotărât excluderea provizorie a S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. Excluderea a fost pusă pe seama încălcării grave a statutului Federației, fără a se detalia și motiva în ce au constat încălcările și gravitatea lor, precizează sursa citată.

Pe 13 iunie 2016, Tribunalul București, prima instanță, a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova.

În plus, instanța a dispus că Adrian Mititelu trebuie să primească 1 miliard de lei, adică peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

DNA a făcut recurs imediat după aflarea sentinței. La fel au procedat și cei doi condamnați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel