Dumitru Dragomir a RĂBUFNIT: Să zicem mersi că am scăpat așa ieftin!

Dumitru Dragomir a reacționat vehement după scorul meciului dintre România și Suedia, 0 - 2, ceea ce a însemnat eșecul naționale de a se califica la EURO 2020.

"Am fost praf de tot în prima repriză. Nu l-am văzut pe Deac să joace așa de prost niciodată. Eu v-am spus că nu avem valoare să trecem de Suedia. Poate că dacă îl aveam pe teren pe Gică Hagi și pe cei din generația lui ne calificam la Campionatul European, dar cu ce avem acum în echipă să zicem mersi că am scapat așa ieftin. Dacă Suedia își punea mintea cu noi, ne umplea poarta. Trebuie să mai aducem încă vreo trei jucători de la tineret, iar eu zic că naționala mare trebuie să i-o dăm pe mână lui Mirel Radoi. Îl avem și pe copilul ăla Mihăilă. Este bine să fie promovat cât mai repede, deoarece copiii au valoare. Îl avem și pe Radu. Dacă vom juca așa la baraj, atunci vă spun sincer că nu avem nicio șansă. Acolo nu vom întâlni echipe ca Feroe sau Malta", a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport, scrie Mediafax. 

Echipa națională a României a ratat șansa calificării la Campionatul European din 2020, după ce vineri seară, 15 noiembrie, a pierdut, pe teren propriu, în fața Suediei, scor 0-2. Pentru prima reprezentativă urmează ultimul meci din aceste preliminari, la Madrid, cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel