Ducesa de Cambridge, azi redactor-șef al Huffington Post. Ce a cerut

Ducesa de Cambridge, Kate, este miercuri redactor-șef al ediției britanice a publicației Huffington Post, recomandând părinților și personalului didactic să se preocupe de sănătatea mentală a copiilor, transmite AFP. În calitate de redactor-șef, ducesa de Cambridge a cerut o serie de articole pe tema sănătății mentale a copiilor, printre care comentarii și contribuții ale unor cercetători pe acest subiect.

"Sănătatea mentală a copiilor noștri trebuie să fie considerată la fel de importantă ca și sănătatea lor fizică", a scris soția prințului William într-un articol publicat de Huffington Post UK.

"Asemenea majorității părinților de astăzi, William și cu mine nu am ezita să solicităm ajutor pentru copiii noștri dacă ar avea nevoie. Știm că nu este rușine dacă un copil nu reușește să își controleze emoțiile sau suferă de o boală mentală", spune ducesa de Cambridge.

Însă, "când părinții nu au timp sau bani, nu este mereu ușor să știi unde să ceri ajutor sau sfaturi. Este motivul pentru care este nevoie ca școlile și colectivitățile să facă tot ce trebuie pentru a veni în ajutorul copiilor", a adăugat Kate.

Kate și William au doi copii, George, care va împlini trei ani în luna iulie, și Charlotte, care își va sărbători prima aniversare în mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel