Ducesa de Cambridge, grețuri ce necesită ajutor medical permanent

Englezii s-au bucurat la auzul veștii că Ducesa de Cambride este din nou însărcinată, la doar un an de la nașterea primului copil al cuplului regal, prințul George. Însă, oficialii britanici au fost nevoiți să dezvăluie marea veste din cauza stării precare de sănătate a ducesei.

În ultimul timp a circulat ideea conform căreia Kate Middleton prezintă simptome de grețuri matinale, de altfel o stare obișnuită în rândul multor femei însărcinate. Cu siguranță nu este plăcut, dar nu este ceva grav.

Însă, adevărul este că ducesa suferă de hiperemeză gravidică, o formă gravă a vărsăturilor matinale, ce se poate întinde pe tot parcursul sarcinii. Această problemă afectează doar 2% din viitoarele mame și poate duce la deshidratare severă care necesită internarea în spital.

Citește și: Prințul Harry, decizie surprinzătoare din cauza stării Ducesei Kate


Și la prima ei sarcină, Kate a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiindu-i administrate fluide pe cale intravenoasă, dar și medicamente împotriva grețurilor și vărsăturilor. În cele mai multe cazuri, un asemenea tratament nu afectează copilul nenăscut.

Cuplul regal a recunoscut public că are nevoie de ajutor și a hotărât să angajeze o asistentă care să își petreacă timpul alături de Kate și să o țină sub o observație strictă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel