Prințul Harry, decizie surprinzătoare din cauza stării Ducesei Kate

Prințul Harry a luat o hotărâre uimitoare pentru cunoscuții săi privind petrecerea dedicată împlinirii vârstei de 30 de ani, după ce a aflat vestea tristă privind problemele cu sarcina pe care le are cumnata sa, Ducesa de Cambridge.

Soția prințului William, Kate Midleton, este însărcinată cu al doilea copil, sarcina fiind una similară cu prima, marcată de grețuri matinale severe. Ducesa de Cambridge nu a fost deocamdată spitalizată, dar este ţinută sub observaţie acasă, scrie libertatea.ro. 

Starea deosebită în care se află ducesa de Cambridge l-a determinat pe prințul Harry să amâne petrecerea pe care dorea să o organizeze la împlinirea vârstei de 30 de ani, un eveniment special pentru mezinul celei care a fost prințesa Diana.

Cum Kate Middleton are greţuri severe din cauza sarcinii şi a anunţat deja că nu va participa la chef, sărbătoritul a oprit pregătirile, dar a anunţat că le va relua îmediat cum ducesa se va simţi mai bine. 

Prințul Harry împlinește astăzi 30 de ani, ocazie care îi va aduce în cont mai mult de 10 milioane de lire sterline, întrucât va intra în posesia moștenirii regretatei Lady Diana, mama sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel