Ducesa de Cambridge a născut. Servicii de lux la maternitatea Lindo

Familia regală britanică s-a mărit în această dimineață cu o prințesă, după ce ducesa de Cambridge a adus pe lume, la maternitatea Lindo a spitalului Saint Mary din Londra, cel de-al doilea bebeluş al cuplului princiar. 

Prințesa Kate a născut astăzi la ora locală 08.34 (ora 10:34, ora României) o fetiță de 3,71 kilograme, prințul William fiind și el prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său.

Toţi membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a, au fost informaţii privind naşterea bebeluşului.

Vestea a fost confirmată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Cambridge.

"În această zi de 2 mai, anul 2015, îi spunem bun-venit, cu suflete umile, celui de-al doilea născut al altețelor sale regale, Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințesa este a patra în ordinea succesiunii la tron. Fie ca prințesa să aibă o viață lungă, fericită și glorioasă și într-o zi să domnească asupra noastră. Dumnezeu să o ocrotească pe Regină!", a anunțat și crainicul orașului. 

Great footage of a Town Crier making the Royal Baby announcement.(Video courtesy of APTN)

Posted by The Telegraph on Saturday, 2 May 2015

De asemenea, la Palatul Buckingham, conform vechiului ritual, a fost instalat un şevalet cu anunţul naşterii celui de-al doilea copil al Ducilor de Cambridge, unde erau trecute ora şi data venirii pe lume.

Naşterea copilului va fi salutată prin 62 de salve de tun trase din Turnul Londrei și 41 din Hyde Park.

Bebelușul va fi botezat în cadrul Bisericii anglicane, îmbrăcat într-o copie a rochiței de dantelă și satin pe care a purtat-o fiica cea mare a reginei Victoria în 1841. Bebelușul va fi botezat cu apă din Iordan — unde a fost botezat Iisus de către Ioan Botezătorul, potrivit Evangheliei.

Micuța prințesa este a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul Charles, tatăl său William și fratele său, prințul George. 

Buckingham Palace easel confirms birth of new Royal Princess.(Video courtesy of APTN)

Posted by The Telegraph on Saturday, 2 May 2015

Reducere de fidelitate pentru cuplul princiar la maternitatea Lindo

Micuța prințesă a venit pe lume la aceeași maternitate unde s-a născut și fratele ei mai mare, Prințul George, pe 22 iulie 2013.

De această dată, ducesa de Cambridge şi prinţul William vor beneficia de o reducere de fidelitate în valoare de 10% pentru serviciile medicale furnizate de Lindo, scrie gandul.info.

Cu toate acestea, tarifele au crescut faţă de precedenta internare a ducesei. Un apartament cu două camere în acea maternitate de lux costă 6.570 de lire sterline pe noapte, pentru o naştere naturală - 5.913 lire sterline prin aplicarea reducerii de 10% -, la care se adaugă taxa de consultaţie, estimată la circa 6.000 de lire sterline.

Astfel, costul serviciilor medicale pentru o naştere naturală, care exclude apariţia unor complicaţii, va fi de aproximativ 12.000 de lire sterline.

În 2013, ducesa de Cambridge a petrecut o singură noapte în spital. De această dată, dacă va dori să petreacă încă o noapte, ea va trebui să plătească o taxă suplimentară de 2.300 de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel