Ducele şi ducesa de Cambridge nu vor petrece Crăciunul cu familia regală

kate_william
kate_william

Prinţul William şi ducesa Catherine nu vor petrece Crăciunul la reşedinţa familiei regale britanice, au anunțat reprezentanți casei regale britanice. Cei doi vor au primit aprobare să meargă de Sărbători la familia Middleton, considerându-se că un eveniment oficial ar fi prea obositor pentru Kate, care este însărcinată, potrivit Daily Mail. 

Ducesa de Cambridge, recent spitalizată din cauza “hyperemesis gravidarum”, o formă severă de greţuri matinale care se manifestă prin ameţeală şi stare de vomă la femeile gravide aflate în primele trei luni de sarcină, va petrece Sărbătorile, alături de soțul său, prințul William, la reşedinţa familiei sale din Bucklebury, Berkshire, aranjamentul fiind mult mai puțin stresant pentru viitoarea mămică.

Decizia cuplului de a nu sărbători Crăciunul în cadru oficial a fost luată cu aprobarea Reginei Elizabeth a II-a şi a Ducelui de Edinburgh.

În ultimele zile au existat speculaţii dacă ducesa va petrece sau nu sărbătorile alături de familia regală, la Sandringham.

În urmă cu un an, prinţul William şi ducesa Catherine şi-au petrecut Crăciunul împreună cu familia regală, ei participând alături de Regină, contesa de Wessex, prințul Charles, ducesa de Cornwall, prințul Harry, ducele de Cambridge, prințesa Eugenie și prințesa Beatrice, la serviciul religios organizat la biserica Sandringham cu prilejul acestei sărbători.

Pe 3 decembrie, prinţul William şi soţia lui Catherine, ambii în vârstă de 30 de ani, au anunţat că aşteaptă primul lor copil, care va ocupa poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Anunțul a venit după ce prinţesa Catherine a fost nevoită să se interneze la spitalul King Edward al VII-lea din centrul Londrei, din cauza stării provocate de "hyperemesis gravidarum".

Ulterior, ducesa de Cambridge a fost nevoită să anuleze mai multe angajamente, prima apariție publică fiind onorată săptămâna trecută, când Kate a prezentat un premiu de la BBC Sport Personalitatea a evenimentului Anului.

La reședința familiei Middleton sunt așteptați și ceilalți frați ai ducesei de Cambridge, Pippa și James.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel