Dubla crimă de la Iași, detalii noi. Care ar fi fost ultimele cuvinte ale studentului ucis. Ar fi vorbit despre principalul suspect

Dubla crimă de la Iași, detalii noi. Care ar fi fost ultimele cuvinte ale studentului ucis. Ar fi vorbit despre principalul suspect / Foto: Captură video PRO TV
Dubla crimă de la Iași, detalii noi. Care ar fi fost ultimele cuvinte ale studentului ucis. Ar fi vorbit despre principalul suspect / Foto: Captură video PRO TV

Au apărut noi detalii despre dubla crimă de la Iași.

Apar informaţii noi în cazul dublului asasinat de la Iaşi, unde doi studenți au fost găsiţi morți în vila în care locuiau cu chirie.  Potrivit unor surse ale bzi.ro, ultimele momente din viaţa lui Youssef Jniyah ar fi fost surprinse într-o discuție telefonică, chiar înainte de a fi omorât. Apropiaţi de-ai studentului marocan ar fi relatat că ultimele cuvinte ale lui Youssef Jniyah ar fi fost: „Sami este foarte beat!…”. Înregistrarea acestui apel telefonic ar fi ajuns și la oamenii legii din Iaşi, pentru a fi analizată.

„Este vorba despre o ultimă conversaţie avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoştinţă de-a sa. În cadrul conversaţiei, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: "Sami este foarte beat!". După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliţie”, ar fi menţionat sursele citate de bzi.ro.  

Anchetatorii nu au confirmat dacă această discuție telefonică chiar există la dosar, dar acel „Sami” la care făcea referire sursa citată ar putea fi Ahmed Sami El Bourkadi, principal suspect în caz. Procurorii continuă ancheta în acest caz. 

Marocanul este suspectat că i-a ucis pe Jniyah Youssef (25 de ani) și pe Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani)

Ahmed Sami el-Bourkadi este suspectat că l-a ucis pe Jniyah Youssef, un tânăr de 25 de ani, student în anul II, la specializarea Medicină Generală, linia de predare în limba franceză, dar şi pe iubita acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, o tânără în vârstă de 23 de ani, elevă în anul II la o şcoală postliceală.

Cadavrele celor doi au fost găsite în noaptea de 10 spre 11 decembrie într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial. Trupurile aveau urme de violenţă. Femeia a fost înjunghiată de 33 de ori, bărbatul de 17, iar în imobil s-au identificat urme de ardere. Loviturile care au cauzat moartea celor doi au fost aplicate în zona organelor vitale, unele dintre ele au ajuns la coloana cervicală. Medicii legişti nu au descoperit în corpurile acestora indicii că ar fi consumat droguri sau băuturi alcoolice.

VEZI ȘI: Dubla crimă de la Iași. Misterul din jurul unei perechi de pantofi. Avocat: Este o coincidență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel