Dubla crimă de la Călărăși, răsturnare de situație. De ce chiriașul i-a omorât pe proprietari

Dubla crimă de la Călărăși, răsturnare de situație. De ce chiriașul i-a omorât pe proprietari / Foto: Pixabay
Dubla crimă de la Călărăși, răsturnare de situație. De ce chiriașul i-a omorât pe proprietari / Foto: Pixabay

Apar noi detalii în cazul dublei crime de la Călărași, acolo unde un tată și fiica acestuia au fost uciși.

Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Călărași. Chiriașul i-ar fi ucis pe proprietarii casei în care locuia doar pentru a ajunge la închisoare, transmite România Tv. Bărbatul ar fi crezut că pușcăria îl poate scăpa de orice problemă. Individul de 62 de ani i-a înjunghiat pe cei doi, după ce s-au fi certat din cauza chiriei.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și nu  a contestat mandatul pentru arestare preventivă. El le-ar fi spus organelor de cercetare penală că în continuare rămâne în spatele gratiilor și că își dorește să primească acest mandat "pentru că s-a săturat de amărăciune".În acest dosar de cercetare penală sunt șanse foarte mari ca bărbatul să fie eliberat condiționat, deși riscă detenție pe viață pentru că este un fost recidivist.

În 2015 el a mai fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce a agresat-o pe soția sa. În 2018 el a fost eliberat condiționat. Acum însă, în urma nenorocirii, a rămas fără mamă o fetiță de patru ani și jumătate care are grave probleme de sănătate. Sora victimei a făcut o cerere astfel încât copila să fie luată în plasament.

VEZI ȘI: Dubla crimă din Iași. Ahmed Sami El Bourkadi ar fi încercat să își cumpere o ARMĂ. Rezultatul evaluării psihiatrice

Detalii despre dubla crimă de la Călărăși. Tată și fiică, găsiți înjunghiați în casă

Reamintim că pe 12 aprilie, cadavrele a două persoane, tată și fiică, au fost descoperite în casa în care locuiau. Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, ar fi fost găsiți cu multiple leziuni prin înjunghiere. Totodată, în interiorul locuinței anchetatorii ar fi descoperit urme de răvășire.

Ulterior, a fost reținut un suspect în acest caz. Este vorba despre chiriașul familiei. Oamenii legii ar fi găsit asupra sa o pungă cu haine pătate de sânge. Mai mult decât atât, individul și-ar fi recunoscut crima în fața anchetatorilor. Totul s-ar fi întâmplat după o ceartă între acesta și proprietarii casei. Subiectul disputei ar fi fost o nemulțumire a bărbatului legată de chirie. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel