Drum ocolitor Timișoara. Cine a câștigat contractul

Irina Constantin / 27 feb 2018 / 18:59 Salveaza PDF Comentarii

Constructorul italian Tirrena Scavi SpA este câştigătorul contractului pentru construcţia Variantei de Ocolire Sud a municipiului Timişoara, în valoare de 272,433 milioane de lei, fără TVA, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"A fost desemnată câştigătoare oferta depusă de Tirrena Scavi SpA, iar valoarea de semnare a contractului este de 272.432.921,95 lei, fără TVA. Rezultatul procedurii de atribuire a contractului 'Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire a Municipiului Timişoara Sud` a fost comunicat astăzi, 27.02.2018" precizează CNAIR.

Durata contractului este de 150 de luni, din care şase luni proiectare, 24 de luni execuţie şi 120 de luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare).

[citeste si]

Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii, subliniază compania de drumuri.

Obiectul contractului îl constituie proiectarea şi execuţia a 25.690 de kilometri de drum naţional nou la standarde europene. Pe lângă beneficiile locale, acest proiect are ca principal scop fluidizarea traficului intern, dar şi a celui internaţional de tranzit care intră în ţară prin zona Stamora Moraviţa, se desfăşoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara şi se îndreaptă către centrul ţării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad - Timişoara - Lugoj. 


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27