EXCLUSIV  Drobeta Turnu Severin, echipă nouă de fotbal, după 5 ani de anonimat

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Singurul municipiu reședință de județ din România, Drobeta Turnu Severin, care nu avea o echipă de fotbal profesionistă, se poate mândri acum cu AS Turnu Severin. 

Municipiul Drobeta Turnu Severin încetase orice legătură cu fotbalul profesionist în 2011, când ultima echipă de fotbal locală care juca, a fost desființată din lipsă de fonduri. În această vară însă, demersurile unui tânăr jucător de fotbal severinean, Dorian Vasilică și disponbilitatea de a încerca încă o dată, a lui Gheorghe Demetrescu, un om de fotbal care deține o asociație sportivă, au făcut posibilă apariția echipei AS Turnu Severin, după cinci ani în care orașul a trăit rușinea de a nu avea o echipă locală de fotbal profesionist. "Echipa este înființată de nea Gigi (nr. Gheorghe Demetrescu), iar ideea a fost comună. El avea această asociație sportivă. Eu sunt în prezent antrenorul echipei", a declarat, pentru DC News, Dorian Vasilică.

Apel la solidaritatea locală: Cutia Suporterului

Antrenorul echipei ne-a povestit ce efort a fost să pună pe picioare echipa, mai ales că acum AS Turnu Severin joacă cu acte în regula în Liga a IV-a. "Jucăm pentru orașul Drobeta Turnu Severin și avem nevoie de ajutorul suporterilor, pentru că, momentan, avem un singur rând de echipament, trebuie plătită chiria stadionului și alte cheltuieli ale echipei, absolut necesare. M-am gândit să încercăm să emitem niște bilete cu preț modic de 5 lei pentru meciurile pe care le jucăm acasă și invităm pe toți severinenii iubitori de fotbal să facă această donație, simbolică pentru un om, dar foarte importantă pentru echipa noastră aflată la început de drum. Ne gandeam să facem și un fel de cutie de donații, Cutia Suporterului", ne-a spus Vasilică. Apelul antrenorului este totodată și către oamenii de fotbal din România care vor să ajute o echipă tânără.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel