Dragnea: PSD nu poate fi luat de nimeni. Mulți doresc să fie președintele partidului

Liviu Dragnea a spus că în timp ce unii se gândesc să preia conducerea PSD, el vrea să pună în aplicare, în continuare, programul de guvernare.

"M-am uitat și eu aseară pe proiectul de rectificare. Vom închide cu maximum 2,9% deficit, sub 3% adică. (...) Este un an în care avem în plus, față de programul de guvernare, ca și cheltuieli, 7 miliarde generate de necontinuarea prorogării taxei pe stâlp, necontinuarea prorogării eliminării accizei la motorină și punctul de la TVA. (...) Bugetul de anul acesta suportă cheltuieli pe care nu le-a avut niciodată România și, cu toate acestea, plătim pensii, salarii, finanțăm investițiile. (...) Este un proiect de guvernare bun. De aceea mă întâlnesc mereu cu premierul. În rest... vrea cineva să ia partidul... cine gândește așa nu înțelege nimic din funcțiile în care a fost, indiferent de cine a fost.

[citeste si]

PSD este mai mult decât un partid, este România la scară mai mică. Nu îl poate lua nimeni. Sunt mulți care doresc să fie președinte la PSD și este un lucru bun, doar că acum ne ocupăm cu guvernarea și cu lucruri serioase", a zis Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel