EXCLUSIV  Dragnea, LOVITURĂ pentru Stănescu. Consternare în PSD

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Liviu Dragnea a declarat că sistemul i-a propus lui Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Adminsitraţiei Publice, să preia PSD. 

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, Liviu Dragnea a relatat o discuție cu Paul Stănescu, care i-a spus că ar fi fost contactat de un emisar al sistemului. Acesta i-ar fi spus lui Paul Stănescu: "undeva prin luna martie, Dragnea va fi executat, iar tu vei fi protejat, moment în care vei ajunge noul lider al PSD".

Câțiva membri importanți ai PSD au recunoscut pentru DCNews că declarația lui Liviu Dragnea a produs consternare în partid. În opinia lor, Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, a fost deconspirat. Dacă este adevărat ce spune președintele PSD, ”sistemul” a aflat, în direct și la o oră de vârf, că Paul Stănescu îi raportează lui Liviu Dragnea discuții de culise.

În această logică, ministrul Dezvoltării a fost aruncat în fața trenului, spun sursele citate. Astfel, Paul Stănescu  a devenit o țintă, iar președintele partidului a dat un semnal public că trebuie scos din joc. Paul Stănescu are termen la ÎCCJ, iar dacă dosarul său va fi redeschis, începând urmărirea penală, va fi obligat să demisioneze, lucru pe care a promis recent că-l face în acest caz.

[citeste si]

Cei din gruparea anti-Dragnea spun că liderul PSD forțează scoaterea lui Paul Stănescu din Guvern și îl pune într-o poziție inferioară în partid.

Amintim că săptămâna trecută, Paul Stănescu s-a prezentat la ÎCCJ, unde procurorii DNA au cerut redeschiderea cercetărilor în cazul său și a altor persoane pentru pretinse fapte de corupție. La ieșire, acesta a precizat că va demisiona dacă va fi pus sub inculpare de DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel