Dragnea, investigație Rise Project: Știam, erau întâlniri la cârciumă în Alexandria

Rise Project a publicat un document referitor la deținerea majoritară a acțiunilor de către Liviu Dragnea a firmei Tel Drum, act despre care ulterior DGPI a spus că nu îi aparține. Șeful PSD spune că știa că vor apărea respectivele documente în presă pentru că la Alexandria mai mulți polițiști ar fi băut și s-ar fi lăudat cu astfel de lucruri. 

"Eu spun ce se întâmplă prin Alexandria. Sunt câțiva polițiști care se laudă de câteva luni de zile și lumea vorbește. Acest document era fluturat de un individ Nițulescu, prin 2012. Același document. Spunea că este un document de la DGIPI sau de la poliție. Nu este însă un document oficial, nu este o asumare a DGPI. Nu este nicio structură a MAI care să spună că acel document este real. O mare parte din lucrurile scrise au fost deja cercetate de Parchet de-a lungul anilor și s-a dat neînceperea urmării penale," a spus Liviu Dragnea la România TV. 

Liviu Dragnea susține că întâlnirile ar fi avut loc la cârciumi din Alexandria. 

"Alexandra este un oraș mic. Ei merg la cârciumă beau și se laudă. De două luni de zile tot se întâlnesc cu niște reporteri, cu Nițulescu, le dau ei nu știu ce hârtii sau niște documente. Domnul Nițulescu este un fost prefect, este un personaj foarte interesant. Nu suntem proști. Este o campanie început de prin martie 2016 atât împotriva mea cât și împotriva PSD-ului," a continuat Liviu Dragnea. 

Documentul publicat de Rise Project datează din anul 2011 și ar prezenta aspecte despre firma Teldrum. MAI a reacționat oficial printr-un comunicat de presă care a specificat că documentul nu aparține instituției. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel