Dragnea, informație-BOMBĂ despre omul care i-a arătat cătușele la ÎCCJ

Când a mers ultima dată la ÎCCJ, un bărbat i-a fluturat lui Liviu Dragnea o pereche de cătușe.

Președintele PSD a povestit că omul care i-a arătat cătușele a venit la el și i-a zis că este dispus să-l susțină și să spună că este nevinovat dacă îl ajută să scape de o amendă.

[citeste si]

"Eu nu am cerut SPP. Nu am SPP. Știu că este o instituție foarte serioasă. Sunt oameni profesioniști, conducerea SPP este profesionistă. Dar am motivele mele pentru care nu am SPP. O să văd dacă voi avea nevoie la un moment dat. Când am deplasări externe, sunt obligat să am SPP. Haideți să dăm la o parte calitatea de demnitar. Astăzi ești, mâine nu mai ești. Dar un cetățean care merge la un termen, într-un proces, cum să fie hăituit în acest mod? De ce? Ca să influențeze judecătorii să ia o decizie într-un anumit sens? A fost un motaj pus în scenă, dar nu a fost pus în scenă de oamenii care erau acolo.

Bărbatul cu cătușele a venit la mine, pe holurile ÎCCJ, și mi-a arătat un proces verbal de amendă. A primit o amendă de la jandarmi pentru că a fost la un miting. Mi-a zis că dacă îl ajut, iese imediat în curte și va zice că-s nevinovat. Nici măcar nu eram singur când s-a întâmplat acest lucru. Nu sunt supărat pe acel om. Nu am intrat în amănunte cu dumnealui. I-am spus: 'ce să fac? Să merg în instanță? Merg la complet să zic să-ți anuleze amenda?' ", a zis Liviu Dragnea la România TV.

Întrebat ce a simțit când respectivul bărbat i-a arătat cătușele, președintele PSD a spus: "Dacă nu eram demnitar, reacționam într-un fel, dar am strâns din dinți. Nu a fost vorba de teamă. A fost lehamite pentru că noi vorbim despre niște indivizi care nu au legătură cu dreptatea, corectitudinea, cinstea și statul de drept. Sunt oameni puși să facă asemenea lucruri. Sunt niște persoane care apar mereu, au aceleași texte. Dacă va fi să merg din nou la ÎCCJ, voi merge tot singur, tot singur - repet ca să fie foarte clar!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel