Două femei din Vaslui, mamă și fiică, au fost condamnate după ce au plănuit uciderea soțului uneia dintre ele

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Două femei, mamă și fiică, au fost condamnate după ce au plănuit uciderea soțului celei din urmă pentru a pune mâna pe averea acestuia. 

Curtea de Apel Iași le-a condamnat definitiv pe Maria B., în vârstă de 73 de ani, și pe fiica acesteia, Laura L., de 30 de ani, la câte doi ani de închisoare cu executare efectivă pentru încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni. Instanța s-a pronunțat pe 10 noiembrie în cazul celor două femei din Vaslui. 

Maria B. și Laura L. plănuiau uciderea soțului celei din urmă pentru a pune mâna pe averea lui. Persoana tocmită de cele două pentru a-l spânzura pe Gheorghe L., de 40 de ani, s-a speriat și a anunțat Poliția. Astfel, femeile au ajuns să discute planurile cu doi polițiști sub acoperire. 

Femeile originare din satul Măscurei, comuna vasluiană Pogana, i-au oferit unui văr 5.000 de lei pentru a-l ucide pe soțul tinerei. Ele ar fi vrut ca Gheorghe L. să fie dus și spânzurat în pădure. După ce vărul a anunțat Poliția, femeile au fost reținute. Anterior, le-au dat un avans de 1.500 de lei celor doi polițiști sub acoperire care au intervenit în speță și cu care ele au discutat planurile crimei. 

Maria B. și Laura L. își doreau ca Gheorghe L. să fie ucis pentru a moșteni două case. Crima ar fi trebuit să aibă loc pe 31 martie 2021, potrivit Adevărul.  

VEZI ȘI: Reconstituire crimă Arad. Tatăl vitreg al Antoniei: Regret! Eram influențat de droguri

Tot în Vaslui: Bărbat ucis și agățat într-un gard, dezbrăcat

În luna septembrie a anului trecut, pe raza localității Crețeștii de Sus, comuna Crețești, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 54 de ani. Cadavrul era agățat într-un gard. 

„Apelul a fost făcut la 6:38, în această dimineață. Persoana care a sesizat situația a spus că este posibil ca persoana în cauză să fie decedată. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și Ambulanță. A fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar ancheta a fost preluată de un procuror. Cercetările la fața locului sunt în curs”, spunea atunci Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Crima s-ar fi petrecut pe fondul geloziei, din cauza unei femei. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel