Reconstituire crimă Arad. Tatăl vitreg al Antoniei: Regret! Eram influențat de droguri

Foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad - Ministerul Public, colaj DC News
Foto: Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad - Ministerul Public, colaj DC News

Joi, la Arad, a avut loc reconstituirea uciderii Antoniei. Tatăl ei vitreg a afirmat că regretă cele întâmplate și că era sub influența drogurilor.

Anchetatorii și inculpatul au reconstituit, joi după-amiază, crima petrecută în cartierul Vlaicu din Arad. În prima parte a reconstituirii, s-a descris cum tânărul de 23 de ani a lovit-o pe fetița de patru ani cu capul de perete, cum a spălat-o sperând că-și va reveni, cum a realizat fapta, cum a luat valiza și a așezat cadavrul, cum a ieșit din apartament.

Totodată, prima parte a reconstituirii s-a bazat și pe drumul spre cimitir: cum s-a urcat în taxi și a plecat. După toate acestea, anchetatorii și tatăl vitreg al fetiței, în speță inculpatul, au ajuns acolo unde a fost abandonat cadavrul. 

La încheierea reconstituirii, bărbatul a spus: „Regret! Mi-aș da viața să o aduc înapoi! Am iubit-o atât de mult pe Antonia!”. De asemenea, el a susținut că „eram influențat de droguri. N-a fost cu intenție… Regret ce am făcut!”, potrivit aradon.ro.

Sursa citată mai notează că, în ziua în care s-a descins la apartamentul cu pricina, tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

Tânărul a spus inițial că și-a găsit fiica vitregă moartă 

Tatăl vitreg al fetiței, un bărbat de 23 de ani, a recunoscut recent, în urma audierilor, că este autorul crimei. El se află în arest preventiv. 

O cameră de supraveghere din Arad l-a filmat pe bărbat când ducea valiza în care le-a spus polițiștilor că a pus trupul neînsuflețit al fiicei sale vitrege, în vârstă de patru ani. Individul era însoțit de fratele mai mic al copilei, de circa trei ani. 

VEZI ȘI: Fratele fetiței ucise la Arad l-a însoțit pe tatăl vitreg când căra cadavrul. Psiholog, despre traume: Va trebui să înțeleagă că acest criminal nu e un străin

Inițial, tânărul a susținut că a găsit-o pe fetiță fără suflare, după un accident în baie, iar apoi ar fi abandonat-o pe câmp. Ulterior însă, a recunoscut că a dat-o cu capul de peretele din holul locuinței, deranjat fiind de faptul că fetița voia să se joace cu el. 

Mama fetiței era la maternitate, unde aducea pe lume al treilea ei copil, primul cu individul în cauză. 

Cum a fost găsit cadavrul 

"O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese cățelul practic laba piciorului. Persoana a crezut inițial că e vorba de o păpușă, apoi a plecat acasă, s-a gândit `dacă era un picior de om`, ceea ce s-a dovedit că așa era, aparținea unei persoane, și a anunțat poliția, care a constatat existența cadavrului", a declarat la scurt timp după descoperire, pentru Mediafax, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Când a revenit la fața locului, bărbatul, care-și plimba anterior câinele, a descoperit o scenă înfiorătoare: haine incendiate, împrăștiate pe câmp și un cadavru de mici dimensiuni, incendiat și fără membrele inferioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel