Crimă în Vaslui. Bărbat UCIS și AGĂȚAT într-un GARD, dezbrăcat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un bărbat a fost ucis cu bestialitate și agățat într-un gard, dezbrăcat. Descoperirea macabră a fost făcută într-o localitate din Vaslui. 

Sâmbătă dimineață, pe raza localității Crețeștii de Sus, comuna Crețești, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 54 de ani. Cadavrul era agățat într-un gard. Poliția a fost sesizată prin apel la 112. 

„Apelul a fost făcut la 6:38, în această dimineață. Persoana care a sesizat situația a spus că este posibil ca persoana în cauză să fie decedată. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și Ambulanță. A fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, iar ancheta a fost preluată de un procuror. Cercetările la fața locului sunt în curs”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Crima s-ar fi petrecut pe fondul geloziei, din cauza unei femei. Bărbatul găsit fără suflare ar fi fost ucis de noul concubin al fostei sale partenere, se zvonește în comunitate.

„El a fost câteva luni în închisoare, tot după niște scandaluri cu femeia aceasta a lui, pe care, ce e drept, o mai bătea. Ea s-a adresat la Judecătoria Huși, pentru violență în familie, iar el a fost condamnat la câteva luni de închisoare. S-a întors de puțin timp, dar când a ajuns în sat, a auzit că muierea respectivă era cu altul deja.

Din ce povestesc nemurile lor, el s-a dus după ea, s-o caute, dar noul concubin a ieșit și l-a luat la bătaie. Am înțeles că l-ar fi chinuit rău, până să își dea duhul. Spun oamenii pe aici că l-ar fi dezbrăcat, l-ar fi legat, l-ar fi bătut măr, până a murit. Adevărul îl va spune Poliția, că vedem că au venit mulți polițiști, jandarmi, ce sunt aici, la cercetări. E o tragedie, că, așa cum era, nu trebuia să fie omorât. E un suflet de om. Câtă răutate să ai în tine, ca să ucizi pe cineva în halul acesta?! Legea să facă dreptate”, spun sătenii din Crețești, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel