Dosarul lui Traian Berbeceanu, transferat la București

Procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, a decis ca dosarul în care este cercetat fostul șef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu, să fie preluat de structura centrala a instituției. Între timp, Traian Berbeceanu a fost internat de urgență, vineri, la Spitalul Județean din Alba Iulia, după ce acestuia i s-a făcut rău în arestul poliției.

 După trei luni de la trimiterea raportului în care se făcea referire  la deficiențele majore și conflictul apărut cu procurorii DIICOT, dosarul fostului șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost transferat la instituția centrală a DIICOT.

Traian Berbeceanu a fost arestat preventiv, pentru că ar fi deconspirat mai multe percheziții efectuate de procurorii DIICOT din Alba Iulia.

 După ce Berbeceanu a fost reținut, pe Internet a fost postată o scrisoare atribuită comisarului, în care acesta susține că, în ultima perioadă, asupra sa și a echipei pe care o conduce se "desfășoară o acțiune mârșavă de mari proporții, organizată și coordonată de procurori ai DIICOT și ofițeri ai serviciilor de informații".

 Fostul șef al  BCCO Alba Iulia le spunea colegilor săi să aibă grijă, avertizându-i că sunt "vânați", "denigrați" și că împotriva lor "se fabrică dosare bazate pe probe false, pe declarații mincinoase".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel