Dosar Revoluție. Mihai Fifor: Lazăr, într-o realitate paralelă. Nu poți să vorbești despre...

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, Mihai Fifor a reacționat cu privire la tensiunile din ultima perioadă care îl privesc pe Augustin Lazăr. 

”Nici nu pot să îl văd declarând ce declară procurorul general. Nici nu știu cum să calific. Culmea cinismului ca acest personaj să apară astăzi public, să vorbească despre patrie, despre responsabilitate față de istorie, despre managementul pe care îl are domnia sa de făcut. De ce nu iese să vorbească despre faptul că este un torționar, pentru că asta este, de ce nu încearcă să vadă ce s-a întâmplat cu victimele sale la Aiud, acolo unde oamenii aceia mureau pentru că așa voia Augustin Lazăr. Iese astăzi și vorbește despre ce? Despre îndreptarea istoriei? Am impresia că omul acesta trăiește într-o realitate paralelă. Nu știu până unde poate împinge lipsa de bun simț. Nu poți să vorbești despre responsabilitate față de patrie și istorie când tu însuți ai condamnat oameni la moarte pentru lupta împotriva regimului comunist”, a precizat Mihai Fifor în direct la România TV. 

Augustin Lazăr a anunţat, luni, finalizarea Dosarului Revoluţiei. "Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul 'Revoluţiei'", a declarat Augustin Lazăr.

Vezi și: 

„Dosarul Revoluţiei", anunțul lui Augustin Lazăr. Vâlcu: Adevărata miză a mişcării

Dosar Revoluție. Andrei Caramitru: Acum ați înțeles de ce a fost atacat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel