EXCLUSIV  „Dosarul Revoluţiei”, anunțul lui Augustin Lazăr. Vâlcu: Adevărata miză a mişcării

Mihai Ciobanu / 08 apr 2019 / 13:10 Salveaza PDF Comentarii
Augustin Lazăr
Descriere foto: Augustin Lazăr

Anunţul făcut luni de către procurorul general al României, privind finalizarea cercetărilor în Dosarul Revoluţiei, vine în momentul în care numele său este legat tocmai de un caz cu trimitere la perioada comunistă: acuzaţiile potrivit cărora Lazăr ar fi refuzat eliberarea unui disident. 

Augustin Lazăr a anunţat, luni, finalizarea Dosarului Revoluţiei. "Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul 'Revoluţiei'", a declarat Augustin Lazăr.

El a precizat că dosarul cuprinde peste 3.000 de volume, iar pentru întocmirea rechizitoriului au fost administrate, în principal, probele obţinute după 13 iunie 2016.

Anunţul făcut de Lazăr vine tocmai într-o perioadă extrem de delicată pentru procurorul general, având în vedere acuzaţiile care i se aduc, conform cărora, în perioada comunistă, ar fi refuzat eliberarea din închisoare a unui disident.

"E o strategie. PNL a tăcut şi a încercat să bage sub preş acest scandal, să-l minimizeze, reprezentanţii partidului fie tăcând, fie venind cu opinii de genul 'lăsaţi că sunt şi alţii', iar acum, ca să abată atenţia de la acest subiect, Lazăr aruncă Dosarul Revoluţiei", subliniază Val Vâlcu.  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24