Dosar Revoluție. Andrei Caramitru: Acum ați înțeles de ce a fost atacat?

Andrei-Caramitru
Andrei-Caramitru

Andrei Caramitru a lansat o ipoteză cu privire la atacurile din ultima perioadă la adresa Procurorului General al României, Augustin Lazăr.  În acest context, Radu Herjeu a lansat o serie de ironii la adresa lui Caramitru Jr.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Caramitru Jr. spune că atacurile la adresa lui Augustin Lazăr au venit acum pentru că acesta urma să anunţe trimiterea in judecată a Dosarului Revoluţiei 

 Acum ați înțeles de ce a fost atacat Lazăr? Știau ca azi iese dosarul Revoluției. Și probabil iese in curând și 10 August.

 "Eu ii mulțumesc din inima dlui Procuror Lazăr." a conchis Andrei Caramitru

Radu Herjeu a repostat mesajul lui Andrei Caramitru lansând ironii la mulţumirile acestuia, dar și a altor jurnalişti, făcând aluzie la tratamentele suferite de deţinuţii politici, la închisoarea Aiud, pe vremea cand ar fi fost procuror comunist Augustin Lazăr:

Florin IaruViorel IlișoiValeriu Nicolae, declarați-vă rapid proști, altfel vă mănâncă și pe voi lagărul! Promit să vă păstrez un coltuc de pâine mucegăită ce mi-or da acolo, că vă cunosc, sunteți băieți buni, în pofida rătăcirilor voastre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel