Dosar retrocedări. Radu Mazăre, VERDICT după 9 ani

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Judecătorii de la Curtea de Apel din Capitală sunt aşteptaţi să dea verdictul în dosarul în care Radu Mazăre este acuzat de retrocedări ilegale. 

UPDATE: Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a amânat vineri, pentru 7 iulie, decizia în dosarul în care fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre este acuzat de retrocedarea ilegală a unor terenuri. 

Este pentru a şaptea oară când judecătoarea Cornelia Corina Gheorghişan amână pronunţarea sentinţei în acest dosar. 

-ȘTIREA INIȚIALĂ-

Curtea de Apel din Capitală a amânat deja de mai multe ori pronunţarea sentinţei în dosarul care trenează de nouă ani şi în care fostul edil de la malul mării este acuzat pentru retrocedarea ilegala a mai multor plaje din Constanta.

Alături de Mazăre, mai sunt judecate 36 de persoane, printre care şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, sau omul de afaceri Cristi Borcea.

Ancheta a fost coordonată de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie, care au stabilit un prejudiciu uriaş, de peste 100 de milioane de euro.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel