Dosar penal pe numele unui şofer care consumase opium şi ketamină în Brăila

Un șofer din Brăila a fost depistat în trafic după ce a consumat opium şi ketamină.

Un şofer din Brăila s-a ales cu dosar penal şi permisul auto reţinut, fără drept de circulaţie, după ce a fost depistat în trafic că a consumat opium şi ketamină, în urma unui acţiuni de testare efectuată de poliţişti vineri noapte, potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ au primit două aparate performante 'drug test' de depistare rapidă a şoferilor care au consumat substanţe interzise şi au organizat prima acţiune pe şoseaua Dig Brăila - Galaţi.

"Aparatele au sosit la IPJ Brăila în luna iunie, am fost instruiţi pentru folosirea lor, iar aceasta este prima acţiune în care le-am utilizat. Şoferul respectiv nu mai are voie să conducă. I s-a reţinut permisul, i s-a eliberat o dovadă fără drept de circulaţie. S-a întocmit dosar penal, i s-au recoltat probe de sânge şi urină la spital, iar după ce vom obţine rezultatul analizelor, vom vedea dacă se confirmă testul", a declarat şeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brăila, Bogdan Zotoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel