Dosar Mirela Vaida, clasat: "Au spus că nu m-a nimerit, că am avut loc să mă feresc". Apel către Scutea și Cîțu

Dosarul deschis după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan a fost clasat.

"În acest document, ni se explică de ce, după primul atentat, această doamnă nu a păţit nimic, de ce după prima tentativă de omor i se dă neînceperea urmăririi penale. Avem și numele doamnei procuror - Roxana Stoenescu. În acest document, ni se spune, la final, aşa: "Dispun clasarea clauzei care face obiectul dosarului penal numărul cutare, în ceea ce priveşte infracţiunea de tentativă de omor prevăzută de articolul cutare.

Disjungerea cauzei cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violarea  sediului profesional prevăzute de articolul cutare şi declinarea competenţei materiale pentru efectuarea urmării penale şi soluţionarea cauzei disjunse în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului. Cum să claseze cauza? De ce?", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vezi AICI documentul. 

"Au spus că nu m-a nimerit, că am avut loc să mă feresc"

"Au spus că nu m-a nimerit, că traiectoria, că aşa, pe dincolo, că eu m-am ferit, că am avut loc să mă feresc, că nu e tentativă de omor. Şi femeia este reţinută - nici măcar reţinută, este liberă - pentru ultraj contra bunelor moravuri - a intrat dezbrăcată în platou-, distrugere pentru că a spart o bucată din platou şi mai este urmărită pentru violarea sediului profesional. Nicio infracţiune contra persoanei nu s-a luat în considerare", a spus Mirela Vaida.

Vaida, apel către Gabriela Scutea, Stelian Ion, Florin Cîțu și Renate Weber

"Vreau să fac un apel direct către procurorul general al României, care este o femeie, să îmi spună ce trebuie sa fac, într-un stat de drept al Uniunii Europene, pentru a-mi apăra viaţa. Vreau să îl întreb pe ministrul Justiţiei ce pot să fac şi nu am făcut? Vreau să îl rog pe domnul prim-ministru Cîțu să îmi spună unde greșesc cetăţenii României care, atunci când sună la 112 şi cer disperați ajutorul Poliţiei li se spune "hai, lasă că vă împăcaţi voi, nu te omoară, nu a făcut mare lucru". Unde greşim noi? Vreau să fac un apel la Avocatul Poporului să îmi spună ce să fac eu, cetăţean al României, ca să nu mă simt neputincios în statul meu", a mai spus Mirela Vaida.

Vezi și: Vaida a izbucnit în lacrimi la Antena 3. Gâdea, fără cuvinte după recidiva atacatoarei. ”Ce trebuie să fac eu ca să îmi apăr viața?”

Mirela Vaida, atacată din nou: ”Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă?”. Geamurile studioului Acces Direct, SPARTE- VIDEO: Primele imagini

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel