Doru Bușcu: Iohannis s-a dus pe furiș să se relaxeze la SPA

Jurnalistul Doru Bușcu a comentat confruntarea electorală dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis de la Realitatea TV. Ziaristul a vorbit despre candidatul ACL la prezidențiale făcând referire la un episod din 2009, cu "relaxarea de la SPA", ai cărui protagoniști au fost Mircea Geoană și Sorin Ovidiu Vîntu.

VEZI ȘI: REGRETUL lui Ponta după dezbaterea cu Iohannis de la B1 TV

"Iohannis a fost aseară un fel de Geoană. Şi-a lăsat staff-ul să dezbată problema găinilor moarte şi el s-a dus să se relaxeze pe furiş la SPA, la Realitatea. A fost fotografiat de întreaga presă, văzut de întreaga ţară. Oricâte explicaţii va da de acum încolo, lumea va rămîne cu sentimentul că a fost surprins făcînd ceva ce nu trebuia să facă.

Ponta l-a aşteptat pus la patru ace, cu morgă şi cu vestă, ras, frezat şi parfumat, ţinând alături o geantă de inspector fiscal plină cu documente. Avea un aer de student intrat în sesiune care face respiraţii Shaolin, dar Iohannis a luat asta drept emoţie. Ghinion.

România lucrului bine făcut trebuia să vină cu hârtii, cu planşe, cu grafice, cu note, în fine, cu tot ceea ce presupune zicala "fapte, nu vorbe". Dar a venit cu mâna-n cur. Iohannis a adus cu el doar propria înfrângere. A venit nepregătit, a evoluat moale, a ratat aproape toate subiectele de care se temea Ponta, şi-a pierdut cumpătul, a cerut minute suplimentare cu care n-a avut ce să facă şi, la sfîrşit, s-a cerut afară din teren.

Ponta şi-a pus costumul de premier şi a jucat cartea informaţiei. A defilat cu cifre şi articole de lege, a folosit avantajul dat de Palatul Victoria. S-a pregătit cu atenţie şi a ascultat de consilieri. S-au văzut zilele petrecute la sala forţă, cînd staff-ul îi număra flotările făcute cu materia în spinare", scrie ziaristul Doru Bușcu în Cațavencii

Episodul din 2009

Amintim că în 2009, Sorin Ovidiu Vîntu declara după confruntarea electorală dintre Traian Băsescu și Mircea Geoană că acesta din urmă a fost într-o noapte la vila sa, pentru că sunt "prieteni de patru ani de zile" motiv pentru care l-a invitat acasă la el "ca să se relaxeze".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel