Dorin Rotariu, marcator pentru Mouscron. Marin, integralist

Dorin Rotariu a marcat un gol pentru echipa Royal Excel Mouscron, care a terminat la egalitate, 2-2, cu Waasland-Beveren, duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 27-a a campionatului Belgiei.

Dorin Rotariu a reuşit al cincilea său gol în 19 partide pentru Mouscron în acest sezon, fiind integralist în acest meci. Românul a deschis scorul în min. 24, oaspeţii au punctat apoi de două ori, prin Isaac Thelin (45) şi Floriano Vanzo (65), dar Selim Amallah (88) a adus un punct echipei Mouscron, la primul meci după plecarea antrenorului român Mircea Rednic.

Marin, integralist


În altă partidă, Standard Liege, cu mijlocaşul Răzvan Marin prezent pe gazon tot meciul, a remizat în deplasare cu Charleroi, 1-1, deşi a jucat din minutul 65 cu un om mai puţin. 

Kaveh Rezaei (66 - penalty) a înscris pentru Charleroi, iar Orlando Sa (76) a punctat pentru Standard într-un moment când echipa juca în inferioritate. 

Chipciu, titular


Campioana Anderlecht, cu Alex Chipciu pe teren timp de 75 de minute, a fost învinsă în deplasare de Sint-Truidense VV, cu 1-0, prin golul marcat de Chuba Akpom (42), care a ratat şi un penalty (45).

Boloni, remiză


Tot în această rundă, Royal Antwerp, echipă antrenată de românul Ladislau Boloni, a terminat nedecis pe teren propriu cu KV Oostende, 0-0.

Pe primul loc se află FC Bruges, cu 60 puncte, urmată de Sporting Charleroi, 49 puncte, RSC Anderlecht, 46 puncte, KAA Gent, 44 puncte, etc. Antwerp se află pe 7, cu 38 puncte, Standard Liege este pe 8, cu 37 puncte, iar Royal Excel Mouscron este a 13-a, cu 30 puncte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel